We zijn open!
+32 (0) 15 65 01 65
Lunch & Diner
Dompel je onder in weelderige gastronomie

Culinair genieten

Ontdek de lekkerste streekgerechten, vakkundig bereid door onze ervaren chef-koks. Een feestelijke familieavond, romantisch diner of gezellig ontbijt: bij restaurant ‘Ouwen Dok’ bent u voor iedere gelegenheid van harte welkom. We verwelkomen ook graag niet-hotelgasten restaurant Ouwen Dok!

Voor het diner eerst een heerlijk aperitief? Die kan u vinden in Bar Bernard waar verrassende cocktails en unieke wijnen centraal staan.

Kies uit onze heerlijke vis- en vleesgerechten, vegetarische specialiteiten,  kindermenu’s en onze seizoensgebonden suggesties. Alles is met zorg bereid en wordt met een glimlach aan tafel gebracht.

Bent u op zoek naar een lichte lunch? Elke weekdag serveren we ook een lunchmenu tussen 12u en 15u voor slechts €19,50. Ideaal voor een pauze met collega’s of een zakelijke lunch.

Bij goed weer kan u ook genieten van uw favoriete gerecht of drankje op ons nieuwe Zuiderterras.

Wij ontvangen u graag in ons pareltje aan de Dijle!

De mosselen zijn er! Kom genieten van deze heerlijke Belgische klassieker met uitzicht op de Dijle, een beter vakantiegevoel kan je niet hebben.

Reserveer hier uw tafel

Meer dan eten alleen

Bij restaurant Ouwen Dok kan u niet enkel genieten van de heerlijkste gerechten, maar hebt u ook de mogelijkheid om een uitgebreide keuze aan wijnen te ontdekken. Laat je verleiden door een zachte witte wijn uit het zuiden van Spanje of een stevige rode wijn uit Italië. Ontdek de wereld in een glas!